Več kot 40,000 nameščenih naprav

Prijava v sistem WebEye:
 
Otkrijte potencijal digitalnog tahografa!
 
Svugdje

Zbog eDownload funkcije, podaci sa digitalnog tahografa su također dostupni prijevoznicima online, bez obzira na to gdje su vozila, u zemlji ili inozemstvu. Sada je to dostupno za preuzimanje brzo, povoljno, te unutar zakonskog u roka od 28 dana iz cijele Europe. Dakle, kapacitet prijevoza i korištenje vozila se može povećati, s obzirom da vozila nisu izvan prometa, jer je čak i tjekom rada moguć daljinski pristup podacima digitalnog tahografa. Pomoću usluge eTachograph flotni operateri mogu ostvariti uštede, te mogu dobiti i više zadataka na putu kući. Zbog smanjenja prijeđenih kilometara smanjuju zagađenje, a povećavaju energetsku učinkovitost.

 
U svako vrijeme

Jedinstvena inovacija kod eTachograph je eControl funkcija, što je rješenje za međunarodne prometne teškoće, kao što je optimalno korištenje vremena vožnje. Korištenjem eControl usluge flotni operateri mogu pratiti preostalo vrijeme vožnje i odmora vozača. Osim praćenja preostalog vremena vožnje i odmora, softver omogućuje precizno registriranje rada i vremena provedenog na čekanju, što može biti brzo i lako dostupno u realnom vremenu , i za disponenta i za vozača. Funkcija eControl pomaže brzom izračunu postavljenog zadataka te optimalnu provedbu i izvršenje , budući da pruža podatke u stvarnom vremenu , kao što je preostalo vrijeme vožnje - u skladu sa zakonskim zahtjevima, dnevno, tjedno i mjesečno. eTachograph informacije mogu se koristiti za izračun evidencije plaća i druge administrativne poslove.

Naša eTachograph usluga je pod najpovoljnijim uvijetima dostupna u paketu usuge MAX, te je uključena u cjenu paketa. Također ga je moguće dodati i PRO paketu usluga kao dodatno rješenje na zahtjev korisnika. U eDownload i eControl funkcije također su dostupne zajedno i samostalno.

Naša eTachograph usluga nudi fleksibilno rješenje za različite potrebe.

Postojeći klijenti koji koriste naše usluge, mogu zahtijevati zamjenu uređaja, nakon što se izvrši uvid u postojeće stanje nudimo jedinstvene prijedloge za svakog klijenta.

  • Kontaktirajte nas!